En bild på Linntecs logotyp.
RSP


RSP

Utforska vårt omfattande utbud av högpresterande RSP-maskiner hos Linntec Sweden. Vi är stolta generalagenter för RSP i Sverige och erbjuder det senaste inom slamsugning, spolning, torrsugning och grävsugning. Våra RSP-maskiner är av högsta kvalitet och utformade för att möta de tuffaste utmaningarna inom industriell rengöring och avloppshantering.

Oavsett om du behöver en kraftfull slamsugare, en effektiv spolbil eller en pålitlig torrsugare, kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar dina specifika behov. Vårt erfarna team är experter på att serva, reparera och bygga om RSP-maskiner för att säkerställa deras optimala prestanda och livslängd.


Vi strävar alltid efter att leverera exceptionell kundservice och support. Med vår djupa kunskap och erfarenhet inom RSP-branschen kan du lita på att vi hjälper dig att hitta rätt maskin för dina applikationer och att hålla den i toppskick. Utforska vårt sortiment av RSP-maskiner och ta steget mot att effektivisera ditt arbete inom industriell rengöring och avloppshantering hos Linntec Sweden.

Recover 2
Recover 3
JRAB 1
Grävsugen 10
Grävsugen 17
Grävsugen 13