En bild på Linntecs logotyp.
Tjänster

Tjänster

Vad vi erbjuder.

Två anställda arbetar med en torrsugare.

RSP Grävsug


Vi erbjuder högkvalitativa tjänster och professionell rådgivning när det gäller allt som rör RSP. Vi kan hjälpa dig med allt från leverans och installation av RSP-maskiner till regelbunden service och reparationer. Vårt erfarna team av tekniker är experter på att diagnostisera och lösa problem med alla typer av RSP-maskiner, så du kan lita på oss för att hålla din utrustning i toppform och maximalt produktiv.


Läs mer

Två anställda arbetar på en överflyttning till nytt chassie.

Överflyttning till nytt chassie


Vi är specialister på att överföra slamsugnings- och spolbilspåbyggnader till nya chassin och kan garantera en sömlös övergång för din utrustning. Som auktoriserad serviceverkstad för Rolba och Rionhed är vi engagerade i att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Kom till oss och upptäck hur vi kan hjälpa till att förnya din fordonsutrustning.


Läs mer

En poolkant med en uppblåsbar ring i mitten.

Hyr av hos


Vi erbjuder uthyrning av tankar, containers och spolbilar. Vi har ett brett utbud av vattentankar, avloppstankar, oljetankar och andra specialiserade tankar för tillfällig användning. Dessutom tillhandahåller vi containers i olika storlekar och konfigurationer. För rengöring och avloppsarbeten kan du även hyra våra spolbilar. Med vår flexibla uthyrningstjänst kan du få tillgång till rätt utrustning utan att behöva bekymra dig om ägande- eller underhållskostnader.


Läs mer

Instressserad?

Välkommen att kontakta oss.