En bild på Linntecs logotyp.
Tjänster

Tjänster

Vad vi erbjuder.

Två anställda arbetar med en torrsugare.

RSP Grävsug


Vi erbjuder högkvalitativa tjänster och professionell rådgivning när det gäller allt som rör RSP. Vi kan hjälpa dig med allt från leverans och installation av RSP-maskiner till regelbunden service och reparationer. Vårt erfarna team av tekniker är experter på att diagnostisera och lösa problem med alla typer av RSP-maskiner, så du kan lita på oss för att hålla din utrustning i toppform och maximalt produktiv.


Se mer

Två anställda arbetar på en överflyttning till nytt chassie.

Överflyttning till nytt chassie


Vi är specialister på att överföra slamsugnings- och spolbilspåbyggnader till nya chassin och kan garantera en sömlös övergång för din utrustning. Som auktoriserad serviceverkstad för Rolba och Rionhed är vi engagerade i att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder. Kom till oss och upptäck hur vi kan hjälpa till att förnya din fordonsutrustning.


Läs mer

En poolkant med en uppblåsbar ring i mitten.

Vattenleverans


Vi är stolta över att kunna erbjuda en bred variation av vattenleveranser med vår egna lastbil, inklusive poolfyllning och påfyllning av vattentankar. För att tillgodose alla våra kunders unika behov, har vi även ett brett sortiment av vattentankar, containers och andra typer av tankar för uthyrning. Så oavsett om du behöver fylla en liten pool eller hyra en stor tank för en byggarbetsplats, så har vi lösningen för dig.


Ta reda på mer

Instressserad?

Välkommen att kontakta oss.